Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Butikslokal, Linnégatan 9-11, Östermalm, Stockholm

<< Till lediga butikslokal i Östermalm, Stockholm
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Butikslokal
Total yta:63 m²
Adress:Linnégatan 9-11
Område:Östermalm
Objektsnummer:41904222

Beskrivning:

Planritning Välkomna till en superfin butikslokal på Linnégatan. Yta om totalt 91 kvm där ingenting har lämnats åt slumpen. Fina ljusa ytskikt från det gedigna trägolvet, längst väggarna till det höga taket. Planlösningen utgörs av två ytor där den inledande används mot kunder. Idag bedrivs salongverksamhet vilket medför att vatten finns draget till två stycken tvättställ. En fenomenal takhöjd som tillsammans med det öppna ytorna och det stora fönstren gör lokalen mycket behaglig att vistas i. Det moderna köket är placerat i den bakre delen och här finns mycket förvaring och goda utrymmen för matgrupp. WC finns. Här ges möjlighet att överta en butikslokal i toppskick! Område På Linnégatan får du kundflöde från Östermalmstorg, Karlaplan och Stureplan. Bara ett stenkast till Östermalmstorg som är hjärtat på Östermalm och är en plats full av liv och rörelse. I krokarna har du några utav stadens bästa restauranger, krogar och cafeér. Härliga promenadstråk längs med vattnet på Strandvägen eller i grönområden som Gärdet, Djurgården och Humlegården. Bra kommunikationer med närhet till både t-bana och bussar. Fakta Hyra: 20 584 SEK/mån. exkl.moms. F-Skatt: 1 810 SEK/mån. Pris: Högstbjudande. Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning. Kontakt Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Gustaf Bährne: Mobil: +46 (0)707 40 49 83, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: gustaf@rpretail.se. www.rpretail.se Retail & Properties.

Kontaktinformation:
Kontaktperson:Gustaf Bährne
Förmedlare:RP Retail & Properties AB
Adress:Sveavägen 55
Webbadress:www.rpretail.se
Tel:+46707404983
Se alla lediga lokaler från RP Retail & Properties AB
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler