Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Bolidenvägen 14, Stockholm

<< Till lediga kontor i Stockholm
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:500 - 1 000 m²
Adress:Bolidenvägen 14
Byggår:1959
Renoveringar:2011
Hiss:Ja
Objektsnummer:41904174

Beskrivning:

Högst upp i huset så ligger denna lokal om ca 1000 kvm över två plan. Reception samt öppen lokalyta för t.ex. vuxenutbildning eller kontor ligger högst upp och med interntrappa en tr ner så har man åtkomst till en mer klassisk kontorslokal med varierande rumsstorlek.

Planlösning:Lokalen högst upp har välkomnande reception vid entrén samt till stora delar öppen yta med fönster på varsin långsida mot två väderstreck. Fyra samtalsrum/grupprum är bra placerade och lokalen kan användas både som öppen kontorslandskap eller för klassrum och vuxenutbildning eller SFI. Komplett kök finns samt tre toaletter varav en RWC anpassad. En trappa ner genom den praktiska interntrappan så hittar man genomgående ljus och varm lokal i och med dess höga läge mot omgivningen samt trevliga trämaterialval. Ljuddämpande filtmatta i korridorerna samt i dem flesta rummen varav i några har man valt att lägga parkettgolv. Kyla finns installerad på denna våningsplan vilket borgar för gott klimat. Mindre pentry på enda långsidan för kaffepausen och större pentry/kök i anslutning till matsalen för lunchtimmen. Fyra toaletter varav en med dusch och en som är RWC anpassad. Lokalen är tillgänglighetsanpassad med hiss vid ändan av trappan på kortsidan av entrén som är huvudentrén för alla plan förutom BV.
Omgivning:Området är trevligt med mestadels kontorsbyggnader i nära anslutning samt Lindeparken bredvid för en trevlig promenad under lunchen.
Kommunikationer:Globens T-bana med linje 19 nås på ca 5 minuters promenad och är endast fem stationer bort till T-centralen/Centralstationen. Väljer man Tvärbanan så går den med anknytning till Solna station och Sickla station. Vill man ta bussen så trafikeras hållplats Bolidenvägen, ca 2 minuters promenad, av linje 144 mellan Gullmarsplan T-bana, Älvsjö Station och Fruängen T-bana. Linje 168 går mellan Gullmarsplan T-bana och Östbergahöjden. Med bilen så finns det flera möjligheter till anslutningar då Södra länken (väg 75) knyter an till både Essingeleden (E20/E4) i väst samt Värmdöleden (väg 222) i öst. Från norr finns både Skanstullsbron samt Söderledstunneln och från söder så kommer man in genom Nynäsvägen (väg 73).
Parkering:Q-Park har ansvaret för parkeringen och till dom kan man vända sig om man önskar hyra p-plats för dygnet runt på veckodagarna eller hela veckan (mån - sön). Utöver det så finns det gott om parkeringsp
Närservice:All tänkbar service hittas i Globen shopping som erbjuder bl.a. matvarubutik, apotek samt restauranger för en trevlig lunch eller middag. Hovet, Globen samt Tele 2 Arena erbjuder även flertalet intressanta evenemang och övernattning kan ske på Quality Hotel Globe.
Företag nära:KVD Bilpriser AB, Nynas AB m.fl.
Övrigt:Fiber finns indraget. Lokalen hyrs ut utan besittningsskydd med upp till två års kontrakt som därefter övergår till ett tillsvidareavtal med löpande och ömsesidig uppsägningstid på 9 månader.
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Kristian Rantaniitty
Förmedlare:Lokal Direkt
Adress:Hantverkargatan 10
Webbadress:www.lokaldirekt.se
Tel:
Mobil:072-039 23 01
Se alla lediga lokaler från Lokal Direkt
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler