Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Butikslokal, Tegnérgatan 4, Vasastan, Stockholm

<< Till lediga butikslokal i Vasastan, Stockholm
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Butikslokal
Total yta:61 m²
Adress:Tegnérgatan 4
Område:Vasastan
Objektsnummer:41904149

Beskrivning:

Planritning På Tegnérgatan presenterar vi nu en möjlighet för er att överta en trevlig serveringslokal om 61 kvm på attraktiva Tegnérgatan. Lokalens utformning följer i tre sektioner med den första i direkt anslutning till entrén. Här finns cirka 13 sittplatser och serveringsdisk med goda arbetsytor. Ett stort skyltfönster släpper in rikligt med ljus i dessa ytor. Längre in i lokalen finns ytterligare gott om plats för matbord och stolar. Bortom denna del är det stora köket placerat och här finns det fönster mot innergården för ett gott ljus på arbetsplatsen. Ytskikten går i blåa färger jämnt väggarna tillsammans med ett häftigt betonggolv. På gatan utanför lokalen finns möjlighet att ställa en bänk eller stolar vilket är väldigt populär under de varma månaderna. Område Lokalen är belägen på Tegnérgatan, mellan Sveavägen och Birger Jarlsgatan, fullt med liv och rörelse. Här ges ett starkt kundflöde från både boende från alla kontor som ligger i närområdet. På det centrala läget finns det gott om grönområden i närheten såsom Vasaparken, Humlegården och Observatorielunden. Kommunikationer är utmärkta med både bussar och tunnelbana inom gångavstånd samt parkeringshus en kort promenad från lokalen. Fakta Hyra: 15 375 SEK/mån exkl.moms. F-Skatt: 1 2010 SEK/mån. Pris: Högstbjudande. Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning. Kontakt Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Emile Lindskoug: Mobil: +46 (0)707 58 79 70 Tel: +46(0)8-23 20 70 Mail: emile@rpretail.se. Retail & Properties www.rpretail.se.

Kontaktinformation:
Kontaktperson:Emile Lindskoug
Förmedlare:RP Retail & Properties AB
Adress:Sveavägen 55
Webbadress:www.rpretail.se
Tel:+46707587970
Se alla lediga lokaler från RP Retail & Properties AB
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler