Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Butikslokal, Strandvägen 11, Östermalm, Stockholm

<< Till lediga butikslokal i Östermalm, Stockholm
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Butikslokal
Total yta:150 m²
Adress:Strandvägen 11
Område:Östermalm
Objektsnummer:41904148

Beskrivning:

Planlösning En fantastiskt gemytlig butikslokal på bästa adress med flera fönster ut mot gatan. När du kliver in genom entrén möts du av öppna ytor med fint ljusinsläpp genom lokalens fönster. En kort bred trappa från entrén ger en trevlig överblick av lokalen. Klassiska valv skärmar av ytorna och gör lokalen anpassningsbar på ett mycket enkelt vis. Ytskikt bestående av en fin grå färg på väggar, ett stengolv och vitt i tak. Eleganta stuckaturer i tak sätter den exklusiva känsla som här finns. Utöver det exponerade ytorna finns ett påkostat pentry och WC. Idag bedrivs frisörsalong vilket medför att vatten finns draget till två tvättställ och plats för sju frisörstolar. Område Lokalen är belägen i en vacker fastighet. På Strandvägen får man kundflöde från Östermalmstorg, Hamngatan, Karlaplan och Stureplan. Ett stenkast till Östermalmstorg i hjärtat av Östermalm en plats full av liv och rörelse. I krokarna har du även några utav stadens bästa restauranger, krogar och cafeér. Härliga promenadstråk längs med vattnet i grönområden som Gärdet, Djurgården och Humlegården. Bra kommunikationer i form av närhet till både t-bana och bussar. Fakta Hyra: 25 318 SEK/mån. exkl.moms. F-Skatt: 3 688 SEK/mån. Pris: Högstbjudande. Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning. Kontakt Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Emile Lindskoug: Mobil: +46 (0)707 58 79 70, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: emile@rpretail.se. www.rpretail.se Retail & Properties.

Bilagor:Planlösning
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Emile Lindskoug
Förmedlare:RP Retail & Properties AB
Adress:Sveavägen 55
Webbadress:www.rpretail.se
Tel:+46707587970
Se alla lediga lokaler från RP Retail & Properties AB
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler