Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Röntgenvägen 13, Solna

<< Till lediga kontor i Solna
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:1 392 m²
Adress:Röntgenvägen 13
Byggår:2017
Objektsnummer:41904115
Beskrivning:Nu släpper vi sista lokalerna i Grow! Ljusa kontorslokaler med högkvalitativa materialval och access till härliga takterrasser.
Planlösning:Stora öppna och yteffektiva plan med stor flexibilitet och yteffektivitet ner till ca 8kvm/person. God takhöjd ca 2,75 till innertak. Här finns verkligen chansen att skapa den nya tidens kontor. Alla hyresgäster har tillgång till härlig takterrass med orangeri. Kontakta oss med era tankar och idéer så ska vi hjälpa er att förverkliga ert drömkontor. Inflytt från Q3 2019
Omgivning:Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastisk knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.
Kommunikationer:Solna strands tunnelbanestation nås efter bara några minuter och även Sundbybergs station nås efter en kort promenad, därifrån både pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana avgår. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Några minuter bort har även Flygbussarna en hållplats. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!
Parkering:Gott om garageplatser i vårt nybyggda parkeringsgarage någon minut bort. En generös cykelparkering kommer att finnas i fastigheten och även tillgång till dusch om omklädningsrum.
Närservice:I Solna strand och Sundbyberg finner ni ett mycket gott utbud av restauranger med olika inriktningar. I fastighetens entréplan kommer en ny restaurang etableras, med en trivsam uteservering under sommarhalvåret. Här finns även pressbyrå, frisörer, kemtvätt och ett nytt fräscht gym några minuter bort. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd i Sundbybergs centrum.
Övrigt:I Solna strand, endast 10 minuter från city, uppförs just nu en av Stockholms mest spännande kontorsfastigheter - Grow. Bakom projektet står Humlegården i samarbete med den prisbelönta arkitektbyrån Tham & Videgård.
Bilagor:Grow-presentation
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Annelie Liljeqvist
Förmedlare:Humlegården Fastigheter AB
Adress:Engelbrektsplan 1
Webbadress:www.humlegarden.se
Tel:070-591 93 82
Se alla lediga lokaler från Humlegården Fastigheter AB
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler