Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Hemvärnsgatan 8, Solna

<< Till lediga kontor i Solna
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:2 483 m²
Adress:Hemvärnsgatan 8
Byggår:1974
Objektsnummer:41904114
Beskrivning:Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger. Fördelaktig hyra för området.
Planlösning:Kontorslokal med blandad planlösning i bästa läget i Solna strand. Tillgång till trevlig innergård. Inflytt från Q1 2019
Omgivning:Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.
Kommunikationer:Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!
Parkering:Garage- och parkeringsplatser finns att hyra vid fastigheten.
Närservice:Här finner ni ett mycket gott utbud av restauranger. I området finns till exempel mycket populära Villa Wera vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen. Här finns även pressbyrå, frisör, kemtvätt och ett nytt fräscht gym någon minut bort. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd på 5-10 minuter i Sundbybergs centrum.
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Annelie Liljeqvist
Förmedlare:Humlegården Fastigheter AB
Adress:Engelbrektsplan 1
Webbadress:www.humlegarden.se
Tel:070-591 93 82
Se alla lediga lokaler från Humlegården Fastigheter AB
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler