Lediga lokaler

Ägs av Lokalguiden

Spara som PDFSkriv ut

Kontor, Jupitervägen 10, Upplands väsby

<< Till lediga kontor i Upplands väsby
Kategori:Lediga lokaler
Lokaltyp:Kontor
Total yta:2 957 - 4 186 m²
Adress:Jupitervägen 10
Tillträde:Omgående
Objektsnummer:41876779

Beskrivning:

Ledigt höglager med 8,5 meter i takhöjd i Njursta, Upplands Väsby
I denna rymliga logistik- och industrifastighet på Jupitervägen 10 i Njursta Industriområde i Upplands Väsby kan vi erbjuda ett uppvärmt höglager om 2 957 kvm, med en takhöjd på hela 8,5 meter upp till de bärande balkarna som vilar på en pelarkonstruktion utan bärande innerväggar.

Här finns utmärkta förutsättningar att bedriva väl fungerande logistikverksamhet tack vare de rymliga och väl tilltagna ytorna, i kombination med utmärkt tillgänglighet genom ett flertal lastportar/lasthus mot gårdsplanen.

Hela fastigheten är inhägnad och på den stora gårdsplanen finns generöst med utrymme för manövrering av tunga fordon, samt möjlighet till ytterligare uppställningsytor.

i den anslutande kontorsbyggnaden finns även kontorslokaler från ca 600 kvm upp till 1 200 kvm i två plan, som går att omdisponera och modernisera efter behov. Kort sagt så finns här utmärkta möjligheter till snabbt tillträde till funktionella lokaler med en attraktiv prisbild..

Planlösning:Lagerytorna består av ett uppvärmt höglager om nära 3 000 kvm, i form av en stor öppen yta i byggnadens mitt, samt en angränsande lasthall med två vädertätade lasthus och en lastport i marknivå mot den stora gårdsplanen.

I den intilliggande kontorsbyggnaden finns lediga kontorslokaler mellan cirka 600 - 1 200 kvm i två plan.
Omgivning:Upplands Väsby är Sveriges 27:e största tätort och ligger i hjärtat av Uppland och har ett rikt natur- och kulturliv samt ett blomstrande näringsliv. Det strategiska läget med närheten till storstadens puls och Arlanda flygplats gör att många väljer att både bo och arbeta i kommunen.
Många utlandsägda företag har valt Upplands Väsby för sin etablering i Norden/Sverige och Upplands Väsby har blivit en knutpunkt i norra regionen när det gäller kommunikationer. Sedan år 2005 stannar Upptåget i Upplands Väsby vilket bland annat har inneburit att många studenter idag väljer att studera i Uppsala istället för Stockholm.
Kommunikationer:Bil: Mälarvägen, som löper genom Njursta, tar dig snabbt till E4 i öster och E18 i väster. Avståndet till centrala Stockholm är ca 2,5 mil och till Uppsala knappt det dubbla. Med bil, beroende på trafiksituation, tar det ca 17 min till och från Stockholm. Buss: Omedelbart utanför fastigheten stannar buss 535 (Upplands Väsby station - Njursta - Runby - Upplands Väsby station), och längs Målarvägen finns även hållplats för linje 532 (Upplands Väsby - Runby - Sättra - Runsa). Pendeltåg: Restid från Upplands Väsby station till Stockholms Central är ca 27 min, och till Arlanda cirka 17 minuter.
Vägbeskrivning:Från E4 tar man av vid Trafikplats Glädjen, in på Mälarvägen västerut och fortsätter genom centrala Upplands Väsby/Vilunda och över järnvägsspåren. Efter järnvägen kommer en rondell, invid Hemköp, där man tar av till vänster in på Jupitervägen/Njursta dä
Parkering:Det finns gott om parkeringsplatser att hyra i direkt anslutning till fastigheten.
Närservice:I grannfastigheten finns en stor och välbesökt lunchrestaurang och ytterligare ett hundratal meter bort, vid korsningen Jupitervägen/Mälarvägen, finns bensinstation samt en stor Hemköpbutik som håller öppet mellan kl. 8-22 alla dagar. I Väsby Centrum, som ligger mindre än fem minuter bort med bil, finns 80 olika butiker med ett brett utbud av kläder, heminredning, elektronik, skönhetsvård, hälsokost, böcker, sybutik, blommor, smycken e.t.c. Det finns även ett flertal restauranger och mataffärer att välja bland; Sushi, Subway, Wäsby Stekhus, konditori, Centrumgrillen, Wayne's Coffee, Wokhouse, Coop, ICA m.fl.
Bilagor:Del av kontorslokalerna på plan 0 - (Planlösning)
Kontaktinformation:
Kontaktperson:Markus Gahnfelt
Förmedlare:Nordic PM
Adress:Hästholmsvägen 28
Webbadress:www.nordicpm.se
Tel:
Mobil:073-9808041
Se alla lediga lokaler från Nordic PM
Intresseanmälan:
Företag:
Adress:
Namn:
Tel:
Mail:
Meddelande:
Mina senaste 5 besökta objekt:
© Lokalguiden Sverige AB Götgatan 15, 411 05 Göteborg Öppettider: Mån - Fre 08.00 - 17.00 Tel: +46 (0)31-788 71 00

www.ledigalokaler.se är en av Sveriges ledande webbsidor för företag som söker lediga lokaler eller står i begrepp att byta lokal. Ni hittar 1000-tals lediga lokaler på www.ledigalokaler.se. När ni söker nya lokaler finner ni bland annat kontor, lager, butik och verkstadslokaler.

På www.ledigalokaler.se efterfrågas mestadels lediga lokaler i Stockholm, lediga lokaler i Göteborg och lediga lokaler i Malmö. Du är alltid välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta nya lokaler.

info@lokalguiden.se | Om siten | Sitemap

För mer information kontakta
Tom Vikström eller Daniel Åberg
031-788 71 00.
Lediga lokaler